Kdo smo

k2-tim

Kdo smo?

Podjetje K2-TIM je nastalo leta 2014, kot uresničitev ideje, da se kakovost poslovne informatike in računalniških storitev, še bolj približa podjetjem in posameznikom na področju občine Krško oziroma celotnega Posavja, kar je naše poslanstvo še danes.

S pomočjo naših izkušenj, ki trajajo že več kot 15 let in z uporabo najsodobnejše tehnologije, zagotavljamo učinkovito vodenje in podporo poslovnim procesom in s tem našim partnerjem omogočamo nemoteno delovanje in doseganje zastavljenih ciljev na vseh področjih.

Našim partnerjem nudimo obsežno svetovanje in analizo na področju poslovne informatike in računalniških storitev in na ta način predlagamo nadgradnjo starih sistemov z novimi rešitvami, ki partnerjem omogočajo nemoteno delovanje, večje kapacitete in sposobnosti sistema in posledično večjo kakovost na področju gospodarstva.

V podjetju se stalno izpopolnjujemo, zato smo se leta 2016 odločili, da razširimo naš kader in s tem sledimo novim trednom ter razširimo naše obzorje.

Bisnode Certifikat odličnosti

V letu 2020 nam je bonitetna hiša BISNODE podelila certifikat bonitetne odličnosti.
S tem certifikatom, smo dobili potrdilo, da se uvrščamo v skupino podjetji z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najzanesljivejši, zaupanja vreden in nizko tvegani poslovni subjekt za sodelovanje s poslovnimi partnerji.